FULL SERVICE MARKETING EN COMMUNICATIE TRAJECT

Twaalf onafhankelijke ondernemers besloten in 2018 om samen onder één naam een samenwerkingsverband aan te gaan. 

Zo is de naam van de landelijke keten ‘Independent Game Stores’ ontstaan.  De twaalf ondernemers zochten hiervoor een partij die het gehele traject verzorgde op gebied van identiteit en consumentenbeleving. Beerquay pitchte een plan van aanpak en al snel bleek dit de juiste match te zijn. De onderdelen waaraan Beerquay heeft gewerkt voor Independent Game Stores: 


• Huisstijl design

• Fysieke branding 

• New media  

• Traditionele media 

• Foto / Video / Animatie

• Campagnes / Guerrilla acties

• Events


Doormiddel van het creëren van consistente en hoge kwalitatieve uitingen zoals video promo’s en foto banners rondom nieuwe releases. Beerquay heeft de nieuwe huisstijl ook doorgevoerd in en rondom de fysieke winkels om zo meer merk associatie te creëren bij de consument.


POS MATERIAAL

HUISSTIJL & CHANNEL GRAPHICS

Beerquay heeft een nieuw gepersonaliseerd logo gecreëerd voor Independent Game Stores uitgaande van het bestaande en vertrouwde logo. Met veel zorg en respect is het logo opnieuw gevormd en opgebouwd met een strakkere en minimalistischere uitstraling. Via schets voorstellen kregen de nieuwe uitingen vorm en werden de wensen van Independent Game Stores verwerkt tot het uiteindelijke logo en huisstijl.


Rondom deze nieuwe huisstijl is er een channel graphics pakket gecreëerd. Bestaande uit onder andere bumpers, transities, lower thirds, channel bug en een leader. Deze organische en dynamische bewegingen zijn geheel met de hand vorm gegeven en geanimeerd. Dit om Independent Game Stores een extra dimensie van hoge kwaliteit en vertrouwen te geven rondom alle promo en reclame uitingen.

VIDEO & ANIMATIE

WEBDESIGN 

RE BRANDING TRAJECT                

RE-BRANDING

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com